ZwangerFit

Woohoo je bent zwanger!

Wat goed dat je dit leest en interesse hebt om fit te blijven tijdens je zwangerschap en voor je bevalling. ZwangerFit is een fit en informatief uurtje voor jezelf en de kleine in je buik.

Wat biedt ZwangerFit

Een gezellige actieve training voor zwangeren in groepsverband.De trainingen zullen gericht zijn op het op peil houden van de conditie, de algehele kracht en specifieke oefeningen voor rug-, buik- en bekkenbodemspieren. Naast de trainingen zijn er informatieavonden met tips voor tijdens de zwangerschap en dr bevalling, eventueel ook voor je partner.

Naast het programma is er ook ruimte voor individuele vragen, klachten en adviezen.

Wanneer mag ik starten?

  • Vanaf 8 weken zwangerschap *
    * bij complicaties, vraag eerst toestemming aan je verloskundige of gynaecoloog.

 

Ben je nieuwsgierig?

Doe dan mee en meld je aan voor een gratis proefles! Neem voor de afspraak het ingevulde ZwangerFit intake formulier mee! 

ZWANGERFIT INTAKE FORMULIER

 

Een afspraak maken

Plan nu een afspraak bij de fysiotherapeut bij jou in de buurt. Bekijk welke van de volgende locaties het dichtste in de buurt is van jou:

Voor ZwangerFit zijn de volgende tijden beschikbaar.

  • Dinsdagavond - 20:00 - 21:00 uur
  • Woensdagavond - 18:30 - 19:30 uur
  • Woensdagavond - 19:45 - 20:45 uur

Stuur ons een WhatsApp bericht, neem telefonisch contact op óf vul het online afsprakenformulier op onze website in, dan nemen we contact met je op om een afspraak te maken. Je hebt geen verwijsbrief nodig van de huisarts.

 

Maak een afspraak