Wat zijn schouderklachten ?

De meeste schouderklachten bestaan uit pijn. Het komt niet zo vaak voor dat een schouder vast zit en dat er geen pijn aanwezig is. De pijn die ervaren wordt, kan in het gewricht zitten met je bovenarm of in de andere delen van de schouder. Soms straat de pijn ook nog uit naar een ander deel, meestal in je  arm of tot in je vingers. 

 

Afspraak maken

 

 

Schouderklachten kunnen veel pijn doen en lang duren. De klachten kunnen je behoorlijk beperken in je vrije tijd, werk, sport en/of hobby. Ook kunnen de klachten gepaard gaan met nek- en hoofdpijn of kaakklachten. Omdat een klacht vaak meerdere oorzaken heeft, vragen schouderklachten om specifieke aanpak. Wil je weten wat je hebt, wat er aan te doen is en wat de prognose is voor herstel? Dan helpen wij je graag. Hiervoor gebruiken wij moderne middelen zoals echografie, EPTE en shockwave
Bij Fysio Bakker werken fysiotherapeuten die zich hebben gespecialiseerd in schouderklachten en schouderpijn, hierdoor kun je vertrouwen op een goede diagnose en behandeling.

 

 

Oorzaak van schouderklachten

Schouderpijn is erg vervelend, daarom streven wij erna om je binnen alle 4 de locaties, te weten, fysiotherapie Drachten, fysiotherapie Damwoude, fysiotherapie Veenwouden en fysiotherapie Surhuisterveen te helpen. De oorzaak van je schouderpijn kan soms lastig te achterhalen zijn maar gelukkig kunnen we met echografie al vaak de meest lastige problemen snel opsporen. Schouderpijn kan een gevolg zijn van slijmbeursontsteking, peesontsteking of een peesscheuring in de schouder.

 

Behandeling van schouderklachten

 

Werkplekonderzoek

Met deze behandeltechnieken of adviezen helpen wij je snel om je normale activiteiten weer op te pakken en je schouderpijn te verminderen. Wil je weten wat wij voor je schouderpijn kunnen betekenen, maak dat snel een afspraak voor fysiotherapie in Drachten, Damwoude, Veenwouden, Burgum of Surhuisterveen. Hoe langer je klacht duurt hoe langer wij vaak nodig hebben om je er van af te helpen. 

 

 

Een afspraak maken

Plan nu een afspraak bij de fysiotherapeut bij jou in de buurt. Bekijk welke van de volgende locaties het dichtste in de buurt is van jou:

Onze openingstijden zijn ruim, waardoor er altijd een geschikt moment te plannen is. Stuur ons een WhatsApp bericht, neem telefonisch contact op óf vul het online afsprakenformulier op onze website in, dan nemen we contact met je op om een afspraak te maken. Je hebt geen verwijsbrief nodig van de huisarts.

 

Maak een afspraak

 

Fysio Bakker praktijk voor fysiotherapie in Drachten, Damwoude, Surhuisterveen, Burgum en Veenwouden.

  • Makkelijk een afspraak 
  • Geen wachtlijst
  • Gevestigd in Drachten, Damwoude, Surhuisterveen, Burgum en Veenwouden.