Sportblessures en fysiotherapie bij Fysio Bakker

Als u een actieve sporter bent, dan is het u vast ook wel overkomen; een tijd niet kunnen sporten door een blessure. Sportblessures zoals pijn in uw knie , een verzwikte enkel, een lichte spierverrekking of zweepslag kunnen heel vervelend zijn.
Juist als sporter wil je actief en vrij kunnen bewegen. Zonder beperkingen, al is het maar een half uurtje per dag. Daarom helpt Fysio Bakker u graag, wij willen namelijk iedereen optimaal laten leven en bewegen!

 

Verzwikte enkel en andere sportblessures

Fysio Bakker is gespecialiseerd in het snel en effectief behandelen van blessures die ontstaan tijdens of door het sporten. Een sportblessure ontstaat vaak doordat we te snel en fanatiek van start gaan, door een onjuiste opbouw van de training of door verkeerd materiaal, maar het kan soms ook gewoon pech zijn. Dus ben je een voetballer, hardloper, doe je aan fitness, roeien, tennis of hockey, en heb je klachten door of tijdens het sporten? Wij hebben de beste behandeling om je zo snel mogelijk weer terug op niveau te krijgen.

 

 

Wat doet uw fysiotherapeut ?

Niet alleen de behandeling van het fysieke probleem, maar ook begeleiding, voorlichting en preventie van recidief vinden wij heel belangrijk. We helpen u graag wanneer u een blessure heeft of overtraind bent. We snappen namelijk heel goed dat u zo snel mogelijk weer aan de slag wilt! Allereerst gaan we op zoek naar de oorzaak en behandelen we uw klacht. Hierna kijken we of u, door middel van een alternatief trainingsschema, het sporten zo snel mogelijk weer kunt oppakken en uw conditie kunt behouden.

 

Met welke klachten en blessures naar de fysiotherapie?

  • eerste hulp bij sportongevallen en blessures
  • blessurepreventie advies
  • advies in uw keuze voor een bepaalde sport
  • andere klachten waardoor u niet meer kunt sporten

Wilt u weten van Fysio Bakker voor uw sportblessure kan betekenen ? Neem dan contact met ons op. 

 

 

Een afspraak maken

Plan nu een afspraak bij de fysiotherapeut bij jou in de buurt. Bekijk welke van de volgende locaties het dichtste in de buurt is van jou:

Onze openingstijden zijn ruim, waardoor er altijd een geschikt moment te plannen is. Stuur ons een WhatsApp bericht, neem telefonisch contact op óf vul het online afsprakenformulier op onze website in, dan nemen we contact met je op om een afspraak te maken. Je hebt geen verwijsbrief nodig van de huisarts.

 

Maak een afspraak

 

Fysio Bakker praktijk voor fysiotherapie in Drachten, Damwoude, Surhuisterveen, Burgum en Veenwouden.

  • Makkelijk een afspraak 
  • Geen wachtlijst
  • Gevestigd in Drachten, Damwoude, Surhuisterveen, Burgum en Veenwouden.