Drachten

Fysio Bakker beschikt over twee locaties in Drachten. Binnen Medisch Centrum De Poort en Gezondheidscentrum Wuiteweg.

Aan de Middelwyk in Drachten bevindt zich binnen Medisch Centrum De Poort de praktijklocatie van Fysio Bakker. We beschikken daar over een oefezaal , meerdere behandelkamers. We bieden daar naast fysiotherapie, manuele therapie, oedeemtherapie de meeste specialisaties aan. U kunt makkelijk vrij parkeren rondom het pand. 

Ons adres: Middelwyk 39, 9202 GN Drachten

In hartje Drachten tegenover de Lawei aan de Burg. Wuiteweg 33 bevindt zich de praktijklocatie van Fysio Bakker Drachten. De praktijk bevindt zich binnen Gezondheidscentrum Wuiteweg. Binnen dit centrum werken we nauw samen met overige zorgverleners om iedereen zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. In Drachten kun je naast fysiotherapie terecht voor manuele therapie, oedeemtherapie, dry needling, shockwave, EPTE, echografie, zwangerFit, mamaFit en looptraining (Claudicatio).

Je kunt makkelijk parkeren. Er bevindt zich een parkeerplaats naast het pand aan de Wuiteweg in Drachten en aan De Opgang.

Fysio Bakker Drachten Wuiteweg
Burg. Wuiteweg 33 
9203KA Drachten  

Je kunt makkelijk parkeren. Er bevindt zich een parkeerplaats naast het pand aan de Wuiteweg in Drachten en aan De Opgang. 

Plan je route

Afspraak maken

Je kunt makkelijk een afspraak maken via WhatsApp, telefonisch of per mail. Wij hanteren geen wachtlijst en streven er naar binnen 24 uur je te kunnen behandelen. 

T: 0512 - 358 230
M: info@fysiobakker.nl

 

 

Openingstijden locaties Fysiotherapie Drachten:

 Maandag  08:00 – 21:00  
 Dinsdag  08:00 – 21:00  
 Woensdag  08:00 – 21:00  
 Donderdag  08:00 – 21:00  
 Vrijdag  08:00 – 21:00  
 Zaterdag  Gesloten  
 Zondag  Gesloten  
 

 

Fysiotherapie in Drachten bij Fysio Bakker

Fysiotherapie is een medische behandelmethode die gericht is op het voorkomen en verhelpen van klachten aan het bewegingsapparaat. Heb jij last van een blessure, pijnlijke gewrichten of spierproblemen? Dan kunnen wij jou helpen met fysiotherapie in Drachten. Wil jij eerst meer informatie voordat je een afspraak maakt? Lees dan gerust verder of neem contact met ons op via WhatsApp of telefonisch. Wij staan voor jou klaar.

Fysio in Drachten: wat houdt het in?

Fysiotherapie in Drachten is gericht op het herstellen en optimaliseren van de functies van het menselijk lichaam, specifiek de spieren, botten, gewrichten en zenuwen. Bij Fysio Bakker in Drachten onderzoeken we jouw klachten en op basis hiervan stellen we een behandelplan op. Hierbij houden we rekening met jouw persoonlijke situatie, leeftijd en medische voorgeschiedenis.

De behandeling kan bestaan uit verschillende therapievormen, zoals:

  • Oefentherapie: hierbij worden specifieke oefeningen gedaan om spieren en gewrichten te versterken en/of soepeler te maken.
  • Fysio-Fitness: Fysio-fitness omvat een combinatie van fysiotherapie en fitness, waarbij specifieke oefeningen en trainingsprogramma's worden gebruikt om de mobiliteit, kracht en conditie te verbeteren en te ondersteunen bij het herstel van klachten.
  • Manuele Therapie: Manuele therapie in Drachten is een is een behandeling die tot doel heeft de gewrichten beter te laten functioneren en de lichaamshouding en -bewegingen te verbeteren.
  • Mobilisatie: deze therapie verbetert de beweeglijkheid van gewrichten door middel van zachte, rustige mobiliserende bewegingen.
  • Dry Needling: bij deze techniek wordt met een acupunctuurnaald in de spier geprikt om verhardingen los te maken en pijn te verminderen.
  • Shockwave therapie: Hierbij worden schokgolven gebruikt om beschadigde weefsels te herstellen.
  • EPTE: Deze behandeling maakt gebruik van een apparaat dat kleine elektrische stroompjes afgeeft om zo de genezing van weefsels te bevorderen.
  • Bekkentherapie: Bekkentherapie is een specialisatie binnen de fysiotherapie die zich richt op het behandelen van klachten en dysfuncties in het bekkengebied, zoals bekkenpijn, bekkeninstabiliteit en urine-incontinentie.
  • Sportfysiotherapie: Sportfysiotherapie in Drachten is een specialisme gericht op sporters. Dit wordt met name ingezet voor herstel na pijn of blessures. Ook kan het worden ingezet als preventie om blessures te voorkomen.