Specialisaties

Fysiotherapie

Fysiotherapie nodig? Maak een afspraak met team Fysio Bakker. Bewegen in leven!

Lees meer

Claudicatio Therapie

Fysiotherapie bij claudicatio/etalagebenen bij Fysio Bakker. De therapie bestaat o.a. uit een op maat gemaakt programma looptherapie. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen.

Lees meer

Dry Needling

Dry needling is een techniek waarbij een zeer dun naaldje door de huid en spier direct in een triggerpoint wordt geprikt. Lees meer over Dry Needling bij Fysio Bakker.

Lees meer

Echografie

Bij Fysio Bakker kun je terecht voor echografie. Wij beschikken over de modernste MSU echografie apparatuur. Maak nu een afspraak.

Lees meer

EPTE

EPTE is een relatief nieuwe behandelmethode die zeer effectief is bij ontstoken of chronisch ontstoken pezen en pijnklachten aan spieren. Lees hier meer.

Lees meer

Hoofdpijn Netwerk Noord

Fysio Bakker is aangesloten bij het Hoofdpijn Netwerk Noord. In dit netwerk hebben fysiotherapeuten en manueeltherapeuten hun krachten gebundeld in het behandelen van hoofdpijnklachten.

Lees meer

Fysio-Fitness

Fysio-Fitness is een fitnesstraining onder begeleiding van een fysiotherapeut in een groep van maximaal acht mensen. Lees verder voor meer informatie.

Lees meer

Fysiotherapie aan huis

De fysiotherapeuten van Fysio Bakker Drachten, Surhuisterveen, Damwoude en Veenwouden kunnen ook bij je thuis komen. Maak gelijk een afspraak.

Lees meer

Manuele Therapie

Manuele therapie is een behandelvorm die zich kenmerkt door gespecialiseerd onderzoek en behandeling van de gewrichten van het lichaam.

Lees meer

Oedeemtherapie

Wil je een afspraak of meer info betreffende oedeemtherapie ? Je kunt contact opnemen met ons.

Lees meer

Shockwave therapie

Wil je weten of shockwave iets voor je klachten kan betekenen ? Je kunt contact opnemen met ons middels het contactformulier, telefonisch, per mail of WhatsApp.

Lees meer