Burgum

Boven Apotheek Burgum en naast huisartsenpraktijk “It Peldershus” bevindt zich de praktijk van Fysio Bakker Burgum.
Binnen deze locatie in Burgum werken we nauw samen met overige zorgverleners om iedereen zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.
In onze fysiotherapie locatie in Burgum bieden we naast fysiotherapie ook manuele therapie, dry needling, shockwave, EPTE en echografie. Dit doen we met de aller nieuwste middelen en technieken.

Fysio Bakker Burgum
Meester W.M. Oppedijk van Veenweg 38A
9251 GA Burgum

Er is voldoende parkeerruimte en de praktijk heeft de beschikking over een lift.

 

Plan je route

 

Afspraak maken

Je kunt eenvoudig een afspraak maken via WhatsApp, telefonisch of per mail. Wij hanteren geen wachtlijst en streven er naar binnen 24 uur je te kunnen behandelen. 

T: 0511 - 422 944
M: info@fysiobakker.nl

 

 

 

Openingstijden locatie Fysiotherapie Burgum:

 Maandag  08:00 – 21:00  
 Dinsdag  08:00 – 18:00  
 Woensdag  08:00 – 18:00  
 Donderdag  08:00 – 21:00  
 Vrijdag  08:00 – 18:00  
 Zaterdag  Gesloten  
 Zondag  Gesloten  
 

 

Fysiotherapie in Burgum bij Fysiobakker

Fysiotherapie is een innovatieve behandelmethode die zich richt op het voorkomen en verlichten van ongemakken aan het bewegingsstelsel. Mocht je te maken hebben met een kwetsuur, ongemakkelijke gewrichten of spieraandoeningen, dan bieden wij graag onze professionele ondersteuning aan middels fysiotherapie in Burgum. Indien je behoefte hebt aan verdere informatie alvorens je een afspraak wilt maken, verzoeken wij je vriendelijk om verder te lezen of contact met ons op te nemen via WhatsApp of telefonisch. Wij staan met enthousiasme voor je klaar om jou van dienst te zijn.

Fysiotherapie in Burgum, wat is het?

Binnen onze praktijk in Burgum ligt de focus van fysiotherapie op het herstel en de optimalisatie van de functionaliteit van het menselijk lichaam, met specifieke aandacht voor de spieren, botten, gewrichten en zenuwen. Bij Fysio Bakker in Burgum analyseren wij nauwgezet jouw klachten, waarna wij een op maat gemaakt behandelplan opstellen. Hierbij houden wij rekening met jouw individuele situatie, leeftijd en medische voorgeschiedenis.

Welke fysio behandelingen worden er gebruikt?

Bij onze Fysio praktijk in Burgum gebruiken we bij onze behandelingen een breed scala aan therapievormen, waaronder:

  • Oefentherapie: Dit behandelingsaspect omvat gerichte oefeningen die tot doel hebben om de spieren en gewrichten te versterken en/of meer flexibiliteit te bieden. Door middel van specifieke bewegingspatronen en trainingstechnieken kunnen we de kracht en mobiliteit van het lichaam verbeteren.
  • Mobilisatie: Bij mobilisatietherapie werken we aan het verbeteren van de beweeglijkheid van gewrichten door middel van zachte en kalme mobiliserende bewegingen. Hierdoor kunnen we de normale bewegingsvrijheid van de gewrichten herstellen, pijn verminderen en de functie van het bewegingsapparaat verbeteren.
  • Dry Needling: Deze techniek maakt gebruik van een acupunctuurnaald die in de spieren wordt geprikt om verklevingen los te maken en pijn te verminderen. Het stimuleren van triggerpoints door middel van dry needling kan de spierfunctie verbeteren, de doorbloeding bevorderen en de pijnklachten verminderen.
  • EPTE: Tijdens deze behandeling maken we gebruik van een apparaat dat kleine elektrische stroompjes afgeeft, met als doel het bevorderen van weefselgenezing. De elektrische stimulatie van EPTE kan de regeneratie van beschadigde weefsels versnellen en het herstelproces ondersteunen.
  • Shockwave therapie: Bij deze therapie worden schokgolven gebruikt om beschadigde weefsels te herstellen. Door middel van gecontroleerde schokgolven wordt de doorbloeding gestimuleerd, ontstekingen verminderd en het natuurlijke genezingsproces bevorderd. Shockwave therapie kan effectief zijn bij diverse aandoeningen zoals peesontstekingen, kalkafzettingen en spierklachten.

Fysiotherapie in Burgum is er voor iedereen.

Fysiotherapie in Burgum is geschikt voor een breed scala aan personen die klachten ervaren aan het bewegingsapparaat. Of je nu een actieve sporter bent met een blessure of een kantoorbaan hebt en te maken hebt met RSI, een fysiotherapeut kan je bijstaan. Daarnaast kan fysiotherapie verlichting bieden bij chronische aandoeningen zoals reuma of Parkinson. Het is een veelzijdige behandelingsvorm die is afgestemd op individuele behoeften en gericht is op het herstel en verbeteren van de mobiliteit en functionaliteit van het lichaam.

Fysiotherapie Burgum, een goede therapeut vinden

Als jij op zoek bent naar een fysiotherapeut in Burgum, dan ben je bij Fysio Bakker aan het goede adres. Met onze uitgebreide expertise staan wij klaar om jou van dienst te zijn. Onze therapeuten hebben zich gespecialiseerd in diverse behandelmethoden en hebben ruime ervaring met uiteenlopende klachten en blessures. Hierdoor kunnen wij altijd de ideale therapeut voor jouw specifieke behoeften aanbieden. Met onze op maat gemaakte benadering streven wij ernaar om jou de best mogelijke zorg te bieden en jouw welzijn te bevorderen.

Wat kost fysio in Burgum?

Over het algemeen worden de kosten voor fysiotherapie in Burgum doorgaans vergoed vanuit de zorgverzekering. Fysiotherapie is gedeeltelijk opgenomen in het basispakket van de zorgverzekering, waarbij de vergoeding afhankelijk is van de leeftijd en de reden van de behandeling. Indien u beschikt over een aanvullende zorgverzekering, is het mogelijk dat u recht heeft op een ruimere vergoeding van behandelingen. Voor meer informatie kunt u de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering raadplegen. Daar vindt u gedetailleerde informatie omtrent de vergoedingen die van toepassing zijn.

De voordelen van fysiotherapie in Burgum

Het volgen van fysiotherapie in Burgum kan diverse voordelen met zich meebrengen. Hieronder hebben we enkele voordelen voor u op een rijtje gezet:

Verlichting van klachten aan het bewegingsapparaat Voorkomen van nieuwe klachten Verbetering van sportprestaties Verhoging van de kwaliteit van leven Vermindering van pijn Verbetering van mobiliteit Sneller herstel na een operatie

Aarzel niet om een afspraak te maken bij Fysio Bakker in Burgum. Onze deskundige therapeuten staan klaar om u te helpen bij het verminderen van uw klachten en het verbeteren van uw functioneren. Of u nu baat heeft bij oefentherapie, mobilisatie, dry needling, EPTE of shockwave therapie, wij bieden verschillende behandelingen aan die aansluiten bij uw persoonlijke situatie en klachten.