Fysio-Fitness

Wat is Fysio-Fitness?

Fysio-Fitness is een fitnesstraining onder begeleiding van een fysiotherapeut in een groep van maximaal acht mensen. Iedereen krijgt na een uitgebreide intake een persoonlijk trainingsprogramma die aangepast is op jou en jouw wensen. Je traint in een kleine groep, waardoor er veel aandacht is voor individuele begeleiding.

 

Afspraak maken

 

 

Hoe ziet een training eruit?

Een trainer begeleidt de groep, controleert je houding tijdens de trainingen en zorgt voor een geleidelijke opbouw van uw trainingsprogramma. Op deze manier voorkom je dat klachten terugkomen of dat je ze krijgt. Dit geldt zowel op korte als op lange termijn.

 

 

Voor wie is Fysio-Fitness?

Fysio-Fitness is geschikt voor mensen die na een fysiotherapeutische behandeling hun belastbaarheid willen verbeteren omdat ze nog niet fit of sterk genoeg zijn. Na een behandeling ben je vaak nog niet op je gewenste fitheids-niveau. Fysio-Fitness biedt je een goede manier om je conditie verder op te bouwen. Op deze manier is de kans kleiner dat klachten in de toekomst weer terugkomen. Daarnaast is Fysio-Fitness ook geschikt voor mensen die nooit gesport hebben of vinden dat een sportschool niet bij hun past.

 

Tijden en tarieven Fysio-Fitness 

Er zijn groepen overdag en ’s avonds. Informeer voor de tijden en tarieven bij de praktijk.

 

Locatie en faciliteiten

De trainingen vinden plaats in onze trainingszaal. De oefenzaal beschikt over verschillende cardio- en fitnessapparatuur. Tijdens het sporten dien je sportkleding en schone schoenen te dragen. Verder vragen wij je een eigen handdoek mee te nemen.

 

Goed om te weten

Je hebt geen verwijzing nodig van je huisarts of specialist. 
De training wordt niet vergoed door de ziektekosten verzekering

 

Een afspraak maken

Plan nu een afspraak bij de fysiotherapeut bij jou in de buurt. Bekijk welke van de volgende locaties het dichtste in de buurt is van jou:

Onze openingstijden zijn ruim, waardoor er altijd een geschikt moment te plannen is. Stuur ons een WhatsApp bericht, neem telefonisch contact op óf vul het online afsprakenformulier op onze website in, dan nemen we contact met je op om een afspraak te maken. Je hebt geen verwijsbrief nodig van de huisarts.

 

Maak een afspraak