Fysiotherapie Veenwouden

Aan de slag met fysiotherapie in de buurt van Veenwouden? Maak een afspraak bij Fysio Bakker. Ons team van professionele fysiotherapeuten staat klaar om samen met jou aan de slag te gaan. Bewegen is leven, daarom bieden wij verschillende behandelmethoden aan om jouw klachten te verminderen. Iedereen is welkom.

 

Maak een afspraak

 

Onze specialisaties

Op onze locatie in Veenwouden, kun je terecht voor verschillende specialisaties binnen de fysiotherapie. Welke zijn dit? En wat houden ze in?

Manuele therapie

Manuele therapie is een specialisatie waarbij we jouw gewrichten onderzoeken en behandelen. We onderzoeken de manier waarop je beweegt en kijken hoe we jouw gewrichten soepeler kunnen laten werken. Het doel is natuurlijk dat jouw klachten verminderen en je weer met plezier kunt bewegen.

Manuele therapie passen we veel toe bij de volgende klachten:

  • Hoofdpijn
  • Duizeligheid
  • Pijn/stijfheid aan nek, schouders en rug
  • Kaakklachten
  • en nog veel meer...

 

Lees meer over manuele therapie

 

 

Dry needling

Een andere populaire specialisatie is dry needling. Hierbij prikken we een heel dun naaldje in het triggerpoint. Een triggerpoint is een plek in je spier, waar spiervezels zich niet meer ontspannen. Misschien ken je het ook als een ‘knoop’. We noemen dit dry needling, omdat we geen vloeistof in de spier spuiten met de naald.

 

Lees meer over dry needling

 

Shockwave therapie

In onze verschillende praktijken bieden we ook shockwave therapie aan. We gebruiken hierbij krachtige geluidsgolven, die zich onder een bepaalde druk onder de huid naar de blessure bewegen. Dit verbetert jouw bloedsomloop en stofwisseling op die plek, waardoor je lichaam de blessure zelf beter kan genezen.

 

Lees meer over shockwave therapie

 

Overige behandelingen

In Veenwouden kun je nog veel meer fysiotherapie behandelingen ondergaan. Denk bijvoorbeeld aan oedeemtherapie, echografie, bekkentherapie, EPTE therapie en de behandeling van etalagebenen, ook wel claudicatio therapie genoemd. Ook bieden we Fysio-Fitness aan, waarbij je in een groep fitnesstraining krijgt onder begeleiding van een fysiotherapeut.

Neem contact met ons op om jouw klachten te bespreken, dan kijken we samen welke behandeling jou het beste kan helpen.

 

Neem contact op

 

Fysiotherapie aan huis

Het kan voorkomen dat je niet naar onze praktijk in Veenwouden kunt komen voor fysiotherapie. Dat kan om allerlei redenen zijn, bijvoorbeeld omdat je net geopereerd bent of totaal iets anders. Dit is geen probleem. We zoeken je namelijk met alle plezier thuis op. Daar doen we ons best om, wanneer dit mogelijk is, ervoor te zorgen dat je op termijn wél naar de praktijk kunt komen. Hier zijn de behandelmogelijkheden namelijk beter dan in de thuissituatie.

 

Lees meer over fysiotherapie aan huis