Fysiotherapie Surhuisterveen

Zoek je een praktijk voor fysiotherapie in Surhuisterveen? Je bent welkom bij Fysio Bakker. Maak een afspraak om jouw klachten door te spreken en samen met één van onze specialisten een behandeling te bepalen. Of lees eerst op deze pagina alle mogelijkheden door.

 

Maak een afspraak

 

Onze specialisaties

We bieden verschillende behandelingen binnen de fysiotherapie aan op onze locaties in de Surhuisterveen en omgeving. Aan welke specialisaties moet je dan denken? En wat houden deze in?

Manuele therapie

Eén van de meest bekende specialisaties is manuele therapie. Hierbij ligt de focus op je gewrichten. Heb je bijvoorbeeld klachten die vanuit je wervelkolom komen? Dan kijken we naar hoe deze beweegt en hoe we dit kunnen optimaliseren. Manuele therapie wordt vaak toegepast bij de volgende klachten:

  • Hoofdpijn
  • Duizeligheid
  • Pijn/stijfheid aan nek, schouders en rug
  • Kaakklachten
  • en nog veel meer...

 

Lees meer over manuele therapie

 

 

Dry needling

Heb je last van triggerpoints? Misschien ken je deze ook wel als ‘spierknopen’. We bestrijden ze met een heel dun naaldje. In tegenstelling tot acupunctuur prikken we de naald direct op het betreffende triggerpoint. Vervolgens kan deze weer ontspannen en nemen jouw klachten af.

 

Lees meer over dry needling

 

Shockwave therapie

Een andere specialisatie van fysiotherapie die we in de buurt van Surhuisterveen veel uitvoeren is shockwave therapie. Krachtige geluidsgolven verplaatsen zich onder een bepaalde druk onder de huid naar de plek waar je klachten hebt. De geluidsgolven zorgen voor een betere doorbloeding en stofwisseling, waardoor je lichaam beter in staat wordt de blessure zelf te herstellen.

 

Lees meer over shockwave therapie

 

Overige behandelingen

Er is nog veel meer mogelijk op het gebied van fysiotherapie in Surhuisterveen. Zo kun je bij ons ook terecht voor:

Ook kun je je bij ons aanmelden voor een Fysio-Fitness aan. Hierbij krijg je onder begeleiding van een fysiotherapeut fitness training. Fysio-Fitness vindt plaats in groepen van maximaal 8 personen.

Welke behandeling past het beste bij jou? Waarmee kunnen we jouw klachten het efficiëntst verhelpen? Neem contact met ons op om jouw klachten door te spreken, dan kijken we naar de best passende methode.

 

Neem contact op

 

Fysiotherapie aan huis

Het kan voorkomen dat je niet naar onze praktijk in Surhuisterveen kunt komen voor fysiotherapie. Dat kan om allerlei redenen zijn, bijvoorbeeld omdat je net geopereerd bent of totaal iets anders. Dit is geen probleem. We zoeken je namelijk met alle plezier thuis op. Daar doen we ons best om, wanneer dit mogelijk is, ervoor te zorgen dat je op termijn wél naar de praktijk kunt komen. Hier zijn de behandelmogelijkheden namelijk beter dan in de thuissituatie.

 

Lees meer over fysiotherapie aan huis