Fysiotherapie Hardegarijp

Zoek je een praktijk voor fysiotherapie in de buurt van Hardegarijp? Je bent welkom bij Fysio Bakker. Maak een afspraak om jouw klachten door te spreken en samen met één van onze specialisten een behandeling te bepalen. Of lees eerst op deze pagina alle mogelijkheden door.

 

Maak een afspraak

 

Onze specialisaties

We bieden verschillende behandelingen binnen de fysiotherapie aan op onze locaties in de buurt van Hardegarijp. Aan welke specialisaties moet je dan denken? En wat houden deze in?

Manuele therapie

Eén van de meest bekende specialisaties is manuele therapie. Hierbij ligt de focus op je gewrichten. Heb je bijvoorbeeld klachten die vanuit je wervelkolom komen? Dan kijken we naar hoe deze beweegt en hoe we dit kunnen optimaliseren. Manuele therapie wordt vaak toegepast bij de volgende klachten:

  • Hoofdpijn
  • Duizeligheid
  • Pijn/stijfheid aan nek, schouders en rug
  • Kaakklachten
  • en nog veel meer...

 

Lees meer over manuele therapie

 

 

Dry needling

Heb je last van triggerpoints? Misschien ken je deze ook wel als ‘spierknopen’. We bestrijden ze met een heel dun naaldje. In tegenstelling tot acupunctuur prikken we de naald direct op het betreffende triggerpoint. Vervolgens kan deze weer ontspannen en nemen jouw klachten af.

 

Lees meer over dry needling

 

Shockwave therapie

Een andere specialisatie van fysiotherapie die we in de buurt van Hardegarijp veel uitvoeren is shockwave therapie. Krachtige geluidsgolven verplaatsen zich onder een bepaalde druk onder de huid naar de plek waar je klachten hebt. De geluidsgolven zorgen voor een betere doorbloeding en stofwisseling, waardoor je lichaam beter in staat wordt de blessure zelf te herstellen.

 

Lees meer over shockwave therapie

 

Overige behandelingen

Er is nog veel meer mogelijk op het gebied van fysiotherapie in de buurt van Hardegarijp. Zo kun je bij ons ook terecht voor:

Daarnaast bieden we ook Fysio-Fitness aan. Hierbij krijg je onder begeleiding van een fysiotherapeut fitness training. Fysio-Fitness vindt plaats in groepen van maximaal 8 personen.

Welke behandeling past het beste bij jou? Waarmee kunnen we jouw klachten het efficiëntst verhelpen? Neem contact met ons op om jouw klachten door te spreken, dan kijken we naar de best passende methode.

 

Neem contact op

 

Fysiotherapie aan huis

Is het voor jou niet mogelijk om naar de praktijk in de buurt van Hardegarijp te komen voor fysiotherapie? Geen probleem, dan bezoeken we je gewoon thuis! Er zijn namelijk genoeg redenen te bedenken waardoor je zeker baat hebt bij fysiotherapie, maar niet in de gelegenheid bent om naar ons te komen. Bijvoorbeeld wanneer je net geopereerd bent!

We bezoeken je graag thuis en helpen je dan eventueel zo snel mogelijk naar de praktijk te kunnen komen, waar de behandelmogelijkheden optimaal zijn.

 

Lees meer over fysiotherapie aan huis