Fysiotherapie de Westereen

Aan de slag met fysiotherapie in de buurt van de Westereen? Maak een afspraak bij Fysio Bakker. Ons team van professionele fysiotherapeuten staat klaar om samen met jou aan de slag te gaan. Bewegen is leven, daarom bieden wij verschillende behandelmethoden aan om jouw klachten te verminderen. Iedereen is welkom.

 

Maak een afspraak

 

Onze specialisaties

Op onze locaties in omgeving de Westereen, kun je terecht voor verschillende specialisaties binnen de fysiotherapie. Welke zijn dit? En wat houden ze in?

Manuele therapie

Manuele therapie is een specialisatie waarbij we jouw gewrichten onderzoeken en behandelen. We onderzoeken de manier waarop je beweegt en kijken hoe we jouw gewrichten soepeler kunnen laten werken. Het doel is natuurlijk dat jouw klachten verminderen en je weer met plezier kunt bewegen.

Manuele therapie passen we veel toe bij de volgende klachten:

  • Hoofdpijn
  • Duizeligheid
  • Pijn/stijfheid aan nek, schouders en rug
  • Kaakklachten
  • en nog veel meer...

 

Lees meer over manuele therapie

 

 

Dry needling

Een andere populaire specialisatie is dry needling. Hierbij prikken we een heel dun naaldje in het triggerpoint. Een triggerpoint is een plek in je spier, waar spiervezels zich niet meer ontspannen. Misschien ken je het ook als een ‘knoop’. We noemen dit dry needling, omdat we geen vloeistof in de spier spuiten met de naald.

 

Lees meer over dry needling

 

Shockwave therapie

Een andere specialisatie van fysiotherapie die we in de buurt van de Westereen veel uitvoeren is shockwave therapie. Krachtige geluidsgolven verplaatsen zich onder een bepaalde druk onder de huid naar de plek waar je klachten hebt. De geluidsgolven zorgen voor een betere doorbloeding en stofwisseling, waardoor je lichaam beter in staat wordt de blessure zelf te herstellen.

 

Lees meer over shockwave therapie

 

Overige behandelingen

Er is nog veel meer mogelijk op het gebied van fysiotherapie in de buurt van de Westereen. Zo kun je bij ons ook terecht voor:

Daarnaast bieden we ook Fysio-Fitness aan. Hierbij krijg je onder begeleiding van een fysiotherapeut fitness training. Fysio-Fitness vindt plaats in groepen van maximaal 8 personen.

Welke behandeling past het beste bij jou? Waarmee kunnen we jouw klachten het efficiëntst verhelpen? Neem contact met ons op om jouw klachten door te spreken, dan kijken we naar de best passende methode.

 

Neem contact op

 

Fysiotherapie aan huis

Het kan voorkomen dat je niet naar onze praktijk in de buurt van de Westereen kunt komen voor fysiotherapie. Dat kan om allerlei redenen zijn, bijvoorbeeld omdat je net geopereerd bent of totaal iets anders. Dit is geen probleem. We zoeken je namelijk met alle plezier thuis op. Daar doen we ons best om, wanneer dit mogelijk is, ervoor te zorgen dat je op termijn wél naar de praktijk kunt komen. Hier zijn de behandelmogelijkheden namelijk beter dan in de thuissituatie.

 

Lees meer over fysiotherapie aan huis