Fysiotherapie Burgum

Aan de slag met fysiotherapie in de buurt van Burgum? Maak een afspraak bij Fysio Bakker. Ons team van professionele fysiotherapeuten staat klaar om samen met jou aan de slag te gaan. Bewegen is leven, daarom bieden wij verschillende behandelmethoden aan om jouw klachten te verminderen. Iedereen is welkom.

 

Maak een afspraak

 

Onze specialisaties

Op onze locaties in omgeving Burgum, kun je terecht voor verschillende specialisaties binnen de fysiotherapie. Welke zijn dit? En wat houden ze in?

Manuele therapie

Eén van de meest bekende specialisaties is manuele therapie. Hierbij ligt de focus op je gewrichten. Heb je bijvoorbeeld klachten die vanuit je wervelkolom komen? Dan kijken we naar hoe deze beweegt en hoe we dit kunnen optimaliseren. Manuele therapie wordt vaak toegepast bij de volgende klachten:

  • Hoofdpijn
  • Duizeligheid
  • Pijn/stijfheid aan nek, schouders en rug
  • Kaakklachten
  • en nog veel meer...

 

Lees meer over manuele therapie

 

 

Dry needling

Heb je last van triggerpoints? Misschien ken je deze ook wel als ‘spierknopen’. We bestrijden ze met een heel dun naaldje. In tegenstelling tot acupunctuur prikken we de naald direct op het betreffende triggerpoint. Vervolgens kan deze weer ontspannen en nemen jouw klachten af.

 

Lees meer over dry needling

 

Shockwave therapie

In onze verschillende praktijken bieden we ook shockwave therapie aan. We gebruiken hierbij krachtige geluidsgolven, die zich onder een bepaalde druk onder de huid naar de blessure bewegen. Dit verbetert jouw bloedsomloop en stofwisseling op die plek, waardoor je lichaam de blessure zelf beter kan genezen.

 

Lees meer over shockwave therapie

 

Overige behandelingen

In de buurt van Burgum kun je nog veel meer fysiotherapie behandelingen ondergaan. Denk bijvoorbeeld aan oedeemtherapie, echografie, bekkentherapie, EPTE therapie en de behandeling van etalagebenen, ook wel claudicatio therapie genoemd. Ook bieden we Fysio-Fitness aan, waarbij je in een groep fitnesstraining krijgt onder begeleiding van een fysiotherapeut.

Neem contact met ons op om jouw klachten te bespreken, dan kijken we samen welke behandeling jou het beste kan helpen.

 

Neem contact op

 

Fysiotherapie aan huis

Het kan voorkomen dat je niet naar onze praktijk in de buurt van Burgum kunt komen voor fysiotherapie. Dat kan om allerlei redenen zijn, bijvoorbeeld omdat je net geopereerd bent of totaal iets anders. Dit is geen probleem. We zoeken je namelijk met alle plezier thuis op. Daar doen we ons best om, wanneer dit mogelijk is, ervoor te zorgen dat je op termijn wél naar de praktijk kunt komen. Hier zijn de behandelmogelijkheden namelijk beter dan in de thuissituatie.

 

Lees meer over fysiotherapie aan huis