Fysiotherapie Beetsterzwaag

Zoek je een praktijk voor fysiotherapie in de buurt van Beetsterzwaag? Je bent welkom bij Fysio Bakker. Maak een afspraak om jouw klachten door te spreken en samen met één van onze specialisten een behandeling te bepalen. Of lees eerst op deze pagina alle mogelijkheden door.

 

Maak een afspraak

 

Onze specialisaties

We bieden verschillende behandelingen binnen de fysiotherapie aan op onze locaties in de buurt van Beetsterzwaag. Aan welke specialisaties moet je dan denken? En wat houden deze in?

Manuele therapie

Eén van de meest bekende specialisaties is manuele therapie. Hierbij ligt de focus op je gewrichten. Heb je bijvoorbeeld klachten die vanuit je wervelkolom komen? Dan kijken we naar hoe deze beweegt en hoe we dit kunnen optimaliseren. Manuele therapie wordt vaak toegepast bij de volgende klachten:

  • Hoofdpijn
  • Duizeligheid
  • Pijn/stijfheid aan nek, schouders en rug
  • Kaakklachten
  • en nog veel meer...

 

Lees meer over manuele therapie

 

 

Dry needling

Heb je last van triggerpoints? Misschien ken je deze ook wel als ‘spierknopen’. We bestrijden ze met een heel dun naaldje. In tegenstelling tot acupunctuur prikken we de naald direct op het betreffende triggerpoint. Vervolgens kan deze weer ontspannen en nemen jouw klachten af.

 

Lees meer over dry needling

 

Shockwave therapie

Ook shockwave therapie is een vorm van fysiotherapie die we in de buurt van Beetsterzwaag toepassen. Hierbij gebruiken we een apparaat dat krachtige geluidsgolven naar de plek van de blessure verplaatst. Dit stimuleert de doorbloeding en stofwisseling op die plek, waardoor jouw eigen lichaam de blessure beter kan herstellen.

 

Lees meer over shockwave therapie

 

Overige behandelingen

Manuele therapie, dry needling en shockwave therapie worden veel toegepast, maar dit zijn niet de enige behandelingen in de fysiotherapie die we in Beetsterzwaag en omgeving kunnen inzetten. Wat dacht je bijvoorbeeld van de volgende specialisaties?

Ook kun je je bij ons aanmelden voor een Fysio-Fitness programma. Hierbij word je tijdens het fitnessen door een fysiotherapeut begeleid, samen met maximaal 8 andere mensen.

Welke behandeling het meest bij jou past is afhankelijk van verschillende factoren. Neem contact met ons op om jouw klachten te bespreken, dan kijken we welke behandeling het meest geschikt is.

 

Neem contact op

 

Fysiotherapie aan huis

Is het voor jou niet mogelijk om naar de praktijk in de buurt van Beetsterzwaag te komen voor fysiotherapie? Geen probleem, dan bezoeken we je gewoon thuis! Er zijn namelijk genoeg redenen te bedenken waardoor je zeker baat hebt bij fysiotherapie, maar niet in de gelegenheid bent om naar ons te komen. Bijvoorbeeld wanneer je net geopereerd bent!

We bezoeken je graag thuis en helpen je dan eventueel zo snel mogelijk naar de praktijk te kunnen komen, waar de behandelmogelijkheden optimaal zijn.

 

Lees meer over fysiotherapie aan huis