Fysiotherapie Wouterswoude

Zoek je een praktijk voor fysiotherapie in de buurt van Wouterswoude? Je bent welkom bij Fysio Bakker. Maak een afspraak om jouw klachten door te spreken en samen met één van onze specialisten een behandeling te bepalen. Of lees eerst op deze pagina alle mogelijkheden door.

 

Maak een afspraak

 

Onze specialisaties

We bieden verschillende behandelingen binnen de fysiotherapie aan op onze locaties in de buurt van Wouterswoude. Aan welke specialisaties moet je dan denken? En wat houden deze in?

Manuele therapie

Eén van de meest bekende specialisaties is manuele therapie. Hierbij ligt de focus op je gewrichten. Heb je bijvoorbeeld klachten die vanuit je wervelkolom komen? Dan kijken we naar hoe deze beweegt en hoe we dit kunnen optimaliseren. Manuele therapie wordt vaak toegepast bij de volgende klachten:

  • Hoofdpijn
  • Duizeligheid
  • Pijn/stijfheid aan nek, schouders en rug
  • Kaakklachten
  • en nog veel meer...

 

Lees meer over manuele therapie

 

 

Dry needling

Heb je last van triggerpoints? Misschien ken je deze ook wel als ‘spierknopen’. We bestrijden ze met een heel dun naaldje. In tegenstelling tot acupunctuur prikken we de naald direct op het betreffende triggerpoint. Vervolgens kan deze weer ontspannen en nemen jouw klachten af.

 

Lees meer over dry needling

 

Shockwave therapie

Een andere specialisatie van fysiotherapie die we in de buurt van Wouterswoude veel uitvoeren is shockwave therapie. Krachtige geluidsgolven verplaatsen zich onder een bepaalde druk onder de huid naar de plek waar je klachten hebt. De geluidsgolven zorgen voor een betere doorbloeding en stofwisseling, waardoor je lichaam beter in staat wordt de blessure zelf te herstellen.

 

Lees meer over shockwave therapie

 

Overige behandelingen

Er is nog veel meer mogelijk op het gebied van fysiotherapie in de buurt van Wouterswoude. Zo kun je bij ons ook terecht voor:

Ook kun je je bij ons aanmelden voor een Fysio-Fitness aan. Hierbij krijg je onder begeleiding van een fysiotherapeut fitness training. Fysio-Fitness vindt plaats in groepen van maximaal 8 personen.

Welke behandeling past het beste bij jou? Waarmee kunnen we jouw klachten het efficiëntst verhelpen? Neem contact met ons op om jouw klachten door te spreken, dan kijken we naar de best passende methode.

 

Neem contact op

 

Fysiotherapie aan huis

Soms zijn de omstandigheden zo dat je niet naar onze praktijk kunt komen. Bijvoorbeeld wanneer je net geopereerd bent aan een heup of knie, wanneer het risico dat je valt groot is of door welke andere reden dan ook. Als dat niet kan, komen we natuurlijk gewoon bij jou thuis in Wouterswoude voor de fysiotherapie.

Tijdens de thuisbehandeling werken we er samen aan om jouw klachten te verminderen. Daarnaast optimaliseren we jouw zelfstandig functioneren. Eventueel is het dan mogelijk op termijn toch de behandeling op onze praktijklocatie voort te zetten, waar de behandelmogelijkheden beter zijn dan in de thuissituatie.

 

Lees meer over fysiotherapie aan huis