Fysiotherapie Rinsumageest

Aan de slag met fysiotherapie in de buurt van Rinsumageest? Maak een afspraak bij Fysio Bakker. Ons team van professionele fysiotherapeuten staat klaar om samen met jou aan de slag te gaan. Bewegen is leven, daarom bieden wij verschillende behandelmethoden aan om jouw klachten te verminderen. Iedereen is welkom.

 

Maak een afspraak

 

Onze specialisaties

Op onze locaties in omgeving Rinsumageest, kun je terecht voor verschillende specialisaties binnen de fysiotherapie. Welke zijn dit? En wat houden ze in?

Manuele therapie

Manuele therapie is een specialisatie waarbij we jouw gewrichten onderzoeken en behandelen. We onderzoeken de manier waarop je beweegt en kijken hoe we jouw gewrichten soepeler kunnen laten werken. Het doel is natuurlijk dat jouw klachten verminderen en je weer met plezier kunt bewegen.

Manuele therapie passen we veel toe bij de volgende klachten:

  • Hoofdpijn
  • Duizeligheid
  • Pijn/stijfheid aan nek, schouders en rug
  • Kaakklachten
  • en nog veel meer...

 

Lees meer over manuele therapie

 

 

Dry needling

Een andere populaire specialisatie is dry needling. Hierbij prikken we een heel dun naaldje in het triggerpoint. Een triggerpoint is een plek in je spier, waar spiervezels zich niet meer ontspannen. Misschien ken je het ook als een ‘knoop’. We noemen dit dry needling, omdat we geen vloeistof in de spier spuiten met de naald.

 

Lees meer over dry needling

 

Shockwave therapie

Ook shockwave therapie is een vorm van fysiotherapie die we in de buurt van Rinsumageest toepassen. Hierbij gebruiken we een apparaat dat krachtige geluidsgolven naar de plek van de blessure verplaatst. Dit stimuleert de doorbloeding en stofwisseling op die plek, waardoor jouw eigen lichaam de blessure beter kan herstellen.

 

Lees meer over shockwave therapie

 

Overige behandelingen

Manuele therapie, dry needling en shockwave therapie worden veel toegepast, maar dit zijn niet de enige behandelingen in de fysiotherapie die we in Rinsumageest en omgeving kunnen inzetten. Wat dacht je bijvoorbeeld van de volgende specialisaties?

Ook kun je je bij ons aanmelden voor een Fysio-Fitness programma. Hierbij word je tijdens het fitnessen door een fysiotherapeut begeleid, samen met maximaal 8 andere mensen.

Welke behandeling het meest bij jou past is afhankelijk van verschillende factoren. Neem contact met ons op om jouw klachten te bespreken, dan kijken we welke behandeling het meest geschikt is.

 

Neem contact op

 

Fysiotherapie aan huis

Is het voor jou niet mogelijk om naar de praktijk in de buurt van Rinsumageest te komen voor fysiotherapie? Geen probleem, dan bezoeken we je gewoon thuis! Er zijn namelijk genoeg redenen te bedenken waardoor je zeker baat hebt bij fysiotherapie, maar niet in de gelegenheid bent om naar ons te komen. Bijvoorbeeld wanneer je net geopereerd bent!

We bezoeken je graag thuis en helpen je dan eventueel zo snel mogelijk naar de praktijk te kunnen komen, waar de behandelmogelijkheden optimaal zijn.

 

Lees meer over fysiotherapie aan huis