Plan een afspraak!

2 min

Werkplek onderzoek

Werkplek onderzoek

Speciaal voor mensen werkplek gerelateerde klachten biedt Fysio Bakker de mogelijkheid aan tot het onderzoeken van uw werkplek. Uw werkplek kan een bureau zijn, maar denkt u ook eens aan een vrachtwagenchauffeur, fabriekmedewerker enz.

Als u een groot gedeelte van uw (werk)tijd achter een computer doorbrengt of bijvoorbeeld in de fabriekshal, kunt u daar klachten van krijgen. Om deze klachten effectief te kunnen behandelen kan een werkplekonderzoek een belangrijk onderdeel zijn van uw herstel. Daarnaast kan een werkplekonderzoek preventief uitgevoerd worden. Door een goede houding voorkomt u klachten en problemen.

Fysio Bakker voert werkplekonderzoeken uit bij bedrijven en particulieren. Niet elk bedrijf heeft een eigen arbodienst, omdat dit vaak te duur is. Fysio Bakker biedt u de mogelijkheid om een werkplekonderzoek uit te voeren bij een medewerker, afdeling of het hele bedrijf. Hierbij kunnen wij ook samenwerken met de bedrijfsarts. We komen langs op de werkplek om een analyse te maken. Het maakt niet uit of dit thuis is of op het werk.

Zo’n werkplekonderzoek begint met het inschatten van de bestaande situatie. Daarna doen we aanpassingen aan uw stoel, bureau, scherm of werkopstelling. Vervolgens kijken we samen met u naar de aangepaste werkplek. Zo kunnen we de nieuwe situatie vergelijken met de beginsituatie. De aanpassingen vermelden we in een rapportage. Daarbij krijgt u tips & trucs, oefeningen en informatie over uw nieuwe werkplek. Zo kunt u de juiste instellingen na lezen.

Wil jij meer informatie over
Werkplek onderzoek?

Bel Matthijs voor meer informatie!
Fysio Bakker Collega - Mathijs Bakker

© Fysio Bakker 2019