Plan een afspraak!

Over ons

Onze Visie

Persoonlijke aandacht & een resultaatgerichte aanpak is wat Fysio Bakker onderscheidt. Onze praktijken zijn uitgerust met de nieuwste apparatuur, zodat onze Fysiotherapeuten de beste technieken kunnen toepassen voor een spoedig herstel. Ons team bestaat uit hoogopgeleide therapeuten. Wij vinden het echter belangrijk om te blijven ontwikkelen en kennis op te doen, zodat wij u uitsluitend de beste zorg kunnen bieden. Hierbij maken wij gebruik van moderne faciliteiten als echografie en fitnessapparatuur.

Moet u herstellen van een blessure, operatie of heeft u andere lichamelijke klachten? Ons jonge en dynamische team staat vol enthousiasme voor u klaar. Onze kernwaarden zijn: een vertrouwensband met de cliënt opbouwen, een ontspannen sfeer neerzetten en een doelgerichte professionele aanpak. Samen werken wij naar een oplossing voor al uw lichamelijke klachten.

Onze Faciliteiten

Onze praktijken zijn uitgerust met de nieuwste apparatuur, zodat onze fysiotherapeuten u het beste kunnen helpen. Beide praktijken hebben een sportruimte. In deze ruimte staan verschillende fitnessapparaten, die het herstel bevorderen, door middel van oefeningen en trainingen. Daarnaast maakt Fysio Bakker gebruik van echografie. Met echografie kunnen er opnames gemaakt worden van pezen, spieren, banden, slijmbeurzen, botten en gewrichten. Dit maakt het mogelijk om diverse aandoeningen duidelijk in beeld te brengen en het herstelproces te volgen.

Tevens kunt u bij onze praktijken terecht voor shockwave therapie. Recent en betrouwbaar onderzoek toont aan dat shockwave bij verschillende aandoeningen erg goed resultaat geeft en effectiever is dan andere behandelmethodes. Shockwave therapie is een behandeltechniek waarbij het lichaam aan krachtige ‘schokgolven’ wordt blootgesteld. Deze behandeling blijkt erg effectief bij spier- en peesklachten.

© Fysio Bakker 2019